Van már útiterved Erdélybe?

Kiadónk egy vadonatúj szolgáltatással szeretne a kalandvágyó utazók kedvében járni. Egyéni igények alapján szívesen vállaljuk személyre szabott, elsősorban kulturális jellegű útitervek összeállítását Erdélybe, egyéni utazók, családok, baráti társaságok számára egyaránt. A közelmúltban, 2021 februárjában jelent meg az új Erdély útikönyvünk, így naprakész, helyszíni kutatómunka során megszerzett információkkal rendelkezünk. Az elkészített útitervek természetesen nem helyettesítik az útikönyvet, a látnivalók részletes leírását az útiterv nem tartalmazza.
Kérlek válaszolj az alábbi kérdéseinkre, és mi tíz munkanapon belül elkészítjük egyéni ötletekkel teli programodat. Az útiterv összeállítását követően lehetőség van egy 20 perces konzultációra telefonon is. A szolgáltatást ingyenesen nyújtjuk, használd ki a lehetőséget!

Fotó felül: ©Mikadun/Shutterstock.com

Kik utaznak?
6. Van olyan személy, akinek a hosszabb gyaloglások nehézséget okoznak? *
Az utazás jellege

14. Kérlek 1-től 5-ig pontozd az alábbi érdeklődési köröket az alapján, hogy mi érdekel a legjobban (5 pont) és mi a legkevésbé (1 pont). Ugyanazt a színtű érdeklődést több kategória is kaphatja.

15. Építészet esetében kérlek 1-től 5-ig pontozd, hogy melyik stílust kedveled a leginkább (az 1-es a legkisebb, az 5-ös a legerősebb érdeklődést jelenti, ugyanazt a színtű érdeklődést több kategória is kaphatja).

Szállás, étkezés

16. Kérlek 1-től 5-ig pontozd, hogy milyen szálláslehetőség érdekel a leginkább (az 1-es a legkisebb, az 5-ös a legerősebb érdeklődést jelenti, ugyanazt a színtű érdeklődést több kategória is kaphatja).

Faluturizmus vagy „Airbnb jellegű” szálláshelyek tekintetében nem tudunk tanácsot adni, az interneten bőséges információ található ezzel kapcsolatban.

18. Kérlek 1-től 5-ig pontozd, hogy milyen jellegű vendéglátóhelyeket próbálnál ki a legszívesebben (az 1-es a legkisebb, az 5-ös a legerősebb érdeklődést jelenti, ugyanazt a színtű érdeklődést több kategória is kaphatja).

Adatkezelés *