Főoldal > Megrendelés

Megrendelés

Hosszú hétvége BécsbenHosszú hétvége SzarajevóbanHosszú hétvégék a szomszédbanBudapest sans pareilEurópa gyerekekkelHosszú hétvégék MagyarországonHosszú hétvégék EurópábanDélvidék és BelgrádKrakkó, Galícia és a TátraErdélySzlovákiaBolgár tengerpartKárpátalja Lemberg és CsernovicBudapest-Balaton gyerekekkelSíelés EurópábanOnly in BudapestKalózok kézikönyveÓkori Görögország, útikalauz időutazóknakÓkori Róma, útikalauz időutazóknak

* Többet is kijelölhet. Az aktuális akció szerint összeválogatott könyvekre az akciós csomagár érvényes. Amennyiben több példányt kér, kérjük megjegyzésben jelezze.

Személyes átvételPostai utánvételElőre utalás

A "Küldés" gombra egyszer kattintva az üzeneteket annak ellenére is megkapjuk, ha esetleg úgy tűnik, hogy nem történt semmi. A probléma megoldásán dolgozunk.

A könyveket kiadónktól kedvezményes árakon rendelheti meg. Az aktuális akció szerint összeválogatott könyvekre az akciós csomagár érvényes.

Kérjük, válassza ki az Ön számára legkényelmesebb átvételi, illetve fizetési formát:

Postai utánvétel
A postai kiszállítás díja utánvétel esetén körülbelül 1800 forint, ezt a könyv árával együtt átvételkor kell kifizetni. Rendelését egy héten belül postára adjuk.

Előzetes banki átutalás
Amennyiben a postázást megelőzően banki átutalással kíván fizetni, kérjük azt megrendeléskor a megjegyzés rovatban jelezze, továbbá kérjük, adja meg e-mail címét (vagy telefonszámát), amelyen értesíteni tudjuk az átutalás pontos összegről (kedvezményes ár + postaköltség). A postaköltség körülbelül 1400 forint.
Bankszámlaszámunk: K&H Bank 10402166-50505052-56571000
Rendelését az átutalt összeg megérkezését követően egy héten belül postára adjuk.

Személyes átvétel
Személyes átvételre email-ben előre egyeztetett időpontban és helyszínen van lehetőség (info@keletnyugat.hu).