Főoldal > Megrendelés

Megrendelés

 Síelés Európában Európa gyerekekkel Hosszú hétvégék Magyarországon Hosszú hétvégék Európában Délvidék és Belgrád Krakkó, Galícia és a Tátra Erdély Szlovákia Bolgár tengerpart Kárpátalja Lemberg és Csernovic Budapest-Balaton gyerekekkel Only in Budapest Kalózok kézikönyve Lovagok kézikönyve Ókori Görögország, útikalauz időutazóknak Ókori Róma, útikalauz időutazóknak Budapest sans pareil Hosszú hétvégék a szomszédban

* Többet is kijelölhet. Az aktuális akció szerint összeválogatott könyvekre az akciós csomagár érvényes. Amennyiben több példányt kér, kérjük megjegyzésben jelezze.

 Személyes átvétel Postai utánvétel Előre utalás

 

A könyveket kiadónktól kedvezményes árakon rendelheti meg. Az aktuális akció szerint összeválogatott könyvekre az akciós csomagár érvényes.

Kérjük, válassza ki az Ön számára legkényelmesebb átvételi, illetve fizetési formát:

Postai utánvétel
A postai kiszállítás díja utánvétel esetén körülbelül 1500-1800 forint (több könyv esetén ennél könyvenként alacsonyabb), ezt a könyv árával együtt átvételkor kell kifizetni. Rendelését egy héten belül postára adjuk.

Előzetes banki átutalás
Amennyiben a postázást megelőzően banki átutalással kíván fizetni, kérjük azt megrendeléskor a megjegyzés rovatban jelezze, továbbá kérjük, adja meg e-mail címét (vagy telefonszámát), amelyen értesíteni tudjuk az átutalás pontos összegről (kedvezményes ár + postaköltség). A postaköltség körülbelül 700-1000 forint (több könyv esetén ennél könyvenként alacsonyabb).
Bankszámlaszámunk: K&H Bank 10402166-50505052-56571000
Rendelését az átutalt összeg megérkezését követően egy héten belül postára adjuk.

Személyes átvétel
Személyes átvételre email-ben előre egyeztetett időpontban és helyszínen van lehetőség (info@keletnyugat.hu).